本人從未公開出過任何負評!但想透過今次經驗提提大家同朋友去咗觀塘裕民坊YM十二味食lunch, order咗兩個乾鍋lunch set + 一個小龍蝦。小龍蝦同第一個田雞乾鍋先到,食咗一啖覺得完全唔熱,係叮熱叮得唔均勻,有啲熱有啲凍嗰種,叫佢哋攞返入去叮熱少少,服務員答我:「呢啲係咁㗎,唔係明火炒出黎」我嗰刻心諗唔係明火炒就等於啲餸會唔熱?但我冇出聲,費事俾人加料啦。加熱之後,我同朋友發覺個田雞鍋成碟得兩粒仔田雞 (第一次唔熱嗰陣我哋每人食咗一粒仔)即total 成碟得四粒仔田雞,之後就問服務員啦,佢答:「70幾蚊係咁㗎啦,你仲想點?!」我真係無言!本人唔係第一次出去食辣嘅舖頭食lunch,有平有貴的都試過,但一定唔會70幾蚊俾四粒仔田雞人哋仲要理所當然!! 嘢食唔熱不在話下,但這服務質素同收費定義真的是我見過最差的!難道70幾蚊酸菜魚,酸菜魚只有兩片魚嗎?
本人從未公開出過任何負評!但想透過今次經驗提提大家

乾鍋田雞