2022-01-12 473 views
夜晚禁堂食既下晝,冇咩胃口食壽司就啱啱好,就黎到附近呢間爭鮮迴轉壽司,相信大家都對呢間壽司店一啲都唔陌生😆壽司店8蚊一碟,款式非常之多,質素還好,重點真係對得住個價格,而且茶包、鼓油、山葵都可以任拎任用,特別之處除左壽司之外仲有爭鮮既甜品,朱古力蛋糕、芝士蛋糕、布丁等等等我介紹我最鍾意食既壽司啦我心目中NO. 1芝士玉子燒本身玉子都好多蛋汁水份已經好好味,再係面頭少少炙燒芝士鋪面,非常之吸引😆我心目中No. 2三文魚丼飯雖然都係三文魚既頭尾剩切割,但係感覺一碗飯好多舊三文魚,非常之抵食同飽肚,每之見到都會拎我心目中No. 3三文魚腩壽司一碟一件,但三文魚腩真係好肥美,好有口感,而餐廳採用挪威三文魚,都幾好食😆仲有好多選擇既壽司不能盡錄😉 另外要收加一服務費😌

等我介紹我最鍾意食既壽司

我心目中NO. 1