有生之年去屯門既次數5隻手指數得哂,對我呢啲九龍人黎講實在太遠,加上屯門比我印象好似冇乜野好食冇乜地方好去咁,所以去元朗會比去屯門多好多,不過元朗去得多都想轉下地方,我諗好多人都知屯門有好幾間戲院都好平,入黎係為左去睇戲,難得入黎,問左屯門人就推介左呢間一間小店,座位得十來個左右只有數款選擇芝士漢堡排飯 $78另一半已經食飽左,所以就叫一份自己食,要等大約15分鐘左右,上枱見到好厚好大塊!其實咁厚都好難期望佢會好juicy,肉餅切落去唔算好易爛,食落唔係太乾但都冇肉汁,入面芝士份量適中,估計係選用左mozzarella做拉芝效果,所以芝士冇咩味,而飯上面就有沾淋上左酸梅味既汁,酸酸甜甜幾開胃,整體以$78黎講叫做正正常常,但就一定唔洗特登走入屯門食如果係開九龍食,會真係覺得$78算抵食不過屯門人就話其實以屯門黎講唔算特別平,我就覺得如果同係九龍區既情侶,同另一半入新界拍下拖,耐唔耐先入一次屯門,順路都可以黎呢間試下,佢啲芝士都可以放上網呃下LIKE既唔順路就真係唔洗特登走入屯門食
,難得入黎,問左屯門人就推介左呢間

一間小店,座位得十來個左右

只有數款選擇

芝士漢堡排飯 $78

如果係開九龍食,會真係覺得$78算抵食

唔順路就真係唔洗特登走入屯門食
2018-09-01
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$80 (Lunch)