2019-01-30
有日心思思想食炸雞,咁我就搵下有咩地方有炸雞放題可以試下喇,一搵就搵到呢間韓家韓國料理。禁入openrice就見到佢地88蚊任食放題,咁我禁係即刻落訂第二日去試下。地鐵站去既地理位置比較偏但都算近地鐵,5分鐘路程左右。入到去同佢地講訂左openrice既炸雞放題佢就叫我坐底同幫我scan qr code再俾張紙我點餐。兩個人叫左三碟炸雞同一個泡菜煎餅,再拎埋openrice訂餐送既兩罐可樂。知道佢地賣得平都無預想幾好味,但第一碟既泡菜煎餅煎得唔錯,起碼唔會好水,有少少脆邊。之後黎左醬油味、辣味味同芝士辣味嘅炸雞,全部都係即叫即炸,醬油味同辣味都唔錯但芝士味就真係唔建議叫,同埋期待食到雞翼同雞腿嘅你可能要失望,畢竟價格比較平唔會有。服務正常,價格非常親民,食物水準正常偏上,但唯一唔滿意係服務費唔可以俾卡同八達通,只接受現金。
地鐵站去既地理位置比較偏但都算近地鐵,5分鐘路程左右。