2015-06-10
88cm超大串燒 $298倒吊在半空的串燒你食過未?我。食。過!大串燒上有14款半熟食物,包括有5件肉類,有 黃椒、紅椒、番茄仔、蔥、五花肉、洋葱、雞肉、大蘑菇、大肉腸、大蝦、小南瓜片、菠蘿片。一路食一路拉落泥,一邊煎下,一邊剪下,幾樣幾樣咁燒,動手DIY好興奮。不得不提個串燒辣醬好味得泥之餘,仲辣得好過癮呀!講比大家知一個秘密,原來全店只有4人識講廣東話,要同Oppa溝通就要用英文啦![[]]$240芝士佈滿在爐的一邊,旁邊還有粟米同腸仔。主角是5條粗大嫩滑而入味的排骨,以大豆芽和煙韌彈牙的年糕伴碟。將原條排骨放係芝士上面捲下捲下,好過癮!睇住d芝士由最初一粒粒溶成一絲絲,再係個爐上面加熱,望住個煲真係令人咩煩惱都拋低曬。達人包車環境舒適,坐位寬敞,食物一流,款式新穎,服務友善。話說我地食呢個煲是差d搞度火燭(哈哈@@),好彩店店好好即刻打救我地。咁正的餐廳,唔係唔like呀?
倒吊在半空的串燒你食過未?
我。食。過!
[[[香辣芝士排骨(豬肉)]]]$240