2022-09-08 134 views
丸作食茶係少有令我覺得珍珠維持到水準既小店🧋經過見到荃灣店結業 9月全線飲品有7折 當然要捧下場~期間限定既草莓系列岩哂消暑☀️ 今次同朋友叫左一杯草莓奶昔 一杯草莓牛奶🍓 兩杯飲品都好有少女心 賣相不錯 味道清甜 加上香濃草莓醬 酸酸甜甜😋 不過一定一定要走甜!!丸作啲珍珠係即日製造 保持住新鮮 仲有好多款特別口味✨ 今次叫左仙人掌珍珠 同埋 白玉珍珠 相比起 依間珍珠係煙韌啲口感好啲!仙人掌珍珠粉粉地色 味道清新 少少酸 岩哂唔好甜既朋友🌝 另外白玉珍珠就相比普通珍珠冇咁甜 都好味🫶🏻記住優惠唔適用於星期六日及公眾假期~ 草莓奶昔 $28草莓牛奶 $28*另有7折丸作食茶 (荃灣)📍荃灣青山公路荃灣段210號富華中心商場1樓3C號舖

記住優惠唔適用於星期六日及公眾假期~

草莓奶昔 $28
草莓牛奶 $28
*另有7折

丸作食茶 (荃灣)
📍荃灣青山公路荃灣段210號富華中心商場1樓3C號舖