2003-10-31 32 views
食呢間餐廳就算點樣無聊都好,都要捱到九點半後先入去..事關九點半後有特價小菜,重要有三十樣之多~每次去必點既係炒蜆,要食到汁惹味又要無沙既炒蜆真係有難度,最難既就係只賣$18..其次就係栗米"更",又係$18,唔係一碗,係一窩..足有五飯碗咁多..真係超值..最後當然要叫佢地既路邊雞啦..不過招牌既雞反而冇以前食既咁好食,有少少失望,不過$26加雜重唔駛加錢,又比你win 一次..再叫一碗飯一碗粥..兩口子捧住肚叫埋單..咦?做乜老細就咁拎張單埋黎算呀?冇盤托住d 貼士咩?原來免加一茶芥都不特止,重要係唔預你比貼士,總計$72,比$75,老細找番三蚊比我..你好野..下次一定會再黎..
你好野..下次一定會再黎..