2024-06-16 1671 views
位於旺角山東街的「90s Lazy」,係一間由90後所經營的西式Cafe☕️店內裝修簡約明亮,感覺悠閒舒適又放鬆餐牌上主要供應沙律、小食、意粉、意大利飯、Pizza及咖啡飲品等等懶人包全日早餐份量十足的全日早餐,食材包括有:煙三文魚、燒烤腸、脆煙肉、豬肉腸、炒蛋、薯餅、烤蕃茄、沙律菜、茄汁豆、粟米粒、牛角包🥐腸仔鹹香滋味;炒蛋好嫩滑;煙三文魚油潤肥美;牛角包非常酥脆,成個早餐都好滿意煙三文魚菠菜忌廉汁闊條麵闊條麵口感偏軟,每條都掛了滿滿的忌廉汁,當中仲有唔少菠菜、洋蔥、香菇及煙三文魚,味道同口感都好豐富呢鮮果窩夫配雪糕即叫即焗的窩夫,熱騰騰,外脆內軟,帶雞蛋及牛油香🥚配上雲呢拿雪糕及新鮮雜果:草莓、火龍果、香蕉及藍莓等等🫐大滿足啊鮮奶咖啡拉花好靚呀😍入口香滑,咖啡味濃厚醇香

懶人包全日早餐

煙三文魚菠菜忌廉汁闊條麵

鮮果窩夫配雪糕

鮮奶咖啡

拉花好靚呀😍入口香滑,咖啡味濃厚醇香
$200 (Lunch)