2024-10-11 210 views
今日約左朋友黎到尖沙咀嘅傷心酸辣粉🚶‍♂️🚶‍♀️佢哋嘅藥膳雞煲真係一流👍🏻每位$98好超值👍 雞肉嫩滑入味😋湯底濃郁又唔會太鹹👌🏻仲有好多藥材配料🫑食完感覺好滋補💪🏻服務態度都好好😊環境舒適乾淨🧼價錢合理💰真係值得一試🤩雞煲邊爐任飲任食, 有好多款邊爐料俾你揀, 例如牛肉、豬肉等等❤️❤️我自己最鍾意就係牛丸, 真係彈牙又入味🤤 飲品方面, 佢哋有好多選擇🤤🤤仲有自家製芒果汁🥭同桃汁, 味道好天然🍑唔會太甜, 飲完好清新🍹另外, 我哋仲叫咗份蒜泥白肉同埋海蜇手撕雞, 呢兩道菜都好有特色😋 蒜泥白肉嘅蒜香味好濃, 但唔會太辣🔥🔥配埋白肉真係一流👍 海蜇手撕雞就更加唔使講, 雞肉嫩滑🐣🐣加上青瓜🥒海蜇爽口, 辣度可以自己調整, 鍾意辣嘅朋友一定會好滿意🌶️整體嚟講, 呢間餐廳嘅食物真係好有水準, 價錢合理, 服務態度又好, 環境都幾舒服, 係一個同朋友聚會嘅好地方👯‍♂️👯‍♀️ 如果你鍾意食辣, 一定要嚟試下呢度嘅菜式, 保證你唔會失望👍
今日約左朋友黎到尖沙咀嘅傷心酸辣粉🚶‍♂️🚶‍♀️

蒜泥白肉嘅蒜香味好濃, 但唔會太辣🔥🔥配埋白肉真係一流👍
海蜇手撕雞就更加唔使講, 雞肉嫩滑🐣🐣加上青瓜🥒海蜇爽口,
辣度可以自己調整, 鍾意辣嘅朋友一定會好滿意🌶️

Type of Meal
Dinner