2017-01-19 635 views
我夠膽講係香港生活既年青人,九成幾都食過老麥同kfc,但我點解有衝動為KFC寫食評?答案好簡單,係因為KFC個QC真係好差,人地麥記十年如一日,間間鋪既出品都冇差別,甚至全世界都係果種味,但KFC真係上落好大,每間鋪之間已經唔同,甚至同一間鋪唔同日子時間食都可以差天共地,運氣好買到好食既話可以堪稱美食,最差果次食過d炸雞係燶晒既都有今次推篤呢間鵝頸橋底既KFC,算係我食左咁多年泥最keep到水準既一間,味就唔駛多講啦大家都知,反而提下大家可以add下佢wechat,有時用下張電子cuopon,二人餐60蚊有找好抵,不過食太多小心熱氣丫!
,最差果次食過d炸雞係燶晒既都有

,不過食太多小心熱氣丫!
TakeAway