2010-01-30 35 views
上來睇過rating先至訂枱, 估唔到唔旺都可以差到咁3個人去, 一人叫一個set dinner, 我叫左 Tomato & Mozzarella Salad 同 Pan Fried Cod Filet. Daddy 叫左 Lobster Bisque 同 Lamb Rack, 細佬就叫左 Escargot 同 Seafood Ink Pasta.食頭盆都好地地, 上main course就出事. 上菜時個waitress打瀉我細佬杯野飲, 成杯倒晒落我呢個壽星女度D waitres 掛住抺張椅都唔理我成身都係!!!! 之後同我轉枱就算.講返D野食, 我個 cod fillet 一D魚味都冇, 又淡而無味, portion 又細到出奇. 我屋企人果D食物咩味我已經冇心情去問. 大概好似話OK. 跟餐甜品係食唔出係咩味嘅 "gelato", 果舊似係雪糕蛋糕多D. 個餐飲仲過份, 迫我要佢之前double order 左果杯汽水轉做餐飲!仲要埋單時發覺佢地厚顏無恥到仍然收我加一! 呢間野一定冇下次
上來睇過rating先至訂枱, 估唔到唔旺都可以差到咁

2010-01-30
$310 (Dinner)
Celebration
Birthday