2019-03-17
係友人推介下就去左呢間食,講真平時食壽司都係去開大型連鎖既多,比較少食中高價位既,不過食生冷野最好就唔好慳,因為一定要新鮮同衛生,如果唔係肚痛生蟲仲煩朋友之前去日本食左米芝蓮級既鰻魚飯,成千幾二千蚊, 但佢食完番黎依然都推介呢度既鰻魚飯老實講平時係香港都唔係好食到好味既鰻魚飯! 呢度既鰻魚肥美,冇骨,份量合理,仲好冧, 入味, 不過個人鐘意食番多小小口感既鰻魚(又唔可以硬lol)另外個海鮮魚生飯都好好食 佢一擺上檯心情已經變靚~~ 食慾大開, 刺身係水準之上, 海膽都完全唔伏(好關鍵lol), 有蝦有蟹肉, 全部都唔錯, 如果D刺身再厚多小小就完美啦~總括黎講呢間野既質素係有保證的, 相信lunch會更抵食, 可惜我唔係中環人, 平日lunch time 冇得黎試哈哈
不過個人鐘意食番多小小口感既鰻魚(又唔可以硬lol)