2018-08-10 3889 views
怡東酒店自助餐都算Ok, 但食過好多次A-La-Carte質素好差!雖然每隔一段時間就有新季節性嘅食物推出,今期推出黑松露餐,幾款選擇但我對黑松露冇乜興趣,所以冇揀到! 但其他嘅A-La-Carte就成日都無變,而且唔好食!食過鱈魚,啲汁就過甜,牛腩就好韌,啲汁都係個甜,普通一杯凍檸檬茶都係唔好飲,完全冇茶味,茶餐廳都好飲過佢,西柚汁就苦到死,Pizza又太多芝士,乾炒牛河就一啲火氣都無,Burger啲薯條就好似火柴咁乾, 啲醬又唔好食,星洲炒米裏面啲叉燒就好似一條條絲咁,一塊叉燒都無,啲辣椒醬就炒到一嚿嚿,好難食,海南雞飯啲雞完全冇味,唔新鮮只靠自己點醬汁,啲雞又少,個賣相又唔大體,一個碟仔加幾條菜上👎🏻!每次坐低都唔會主動比水啲客人,要求吓仲要等好耐先有,飮完又唔會再加,牙籤又係叫先攞嚟,員工服務態度極差,一啲都唔似酒店服務!