2010-03-23 14 views
一早訂左位同陳生慶生, 估唔到要一改再改時間, 幸好最後去到都有位, 如果唔係, 真係麻煩喇跟據網上食家的指點, 以及老闆的建議, 寫左以下幾款野食:奄仔蟹--兩口子食剛剛好, 唔洗食到飽晒食唔到主菜! (多得老細介紹!)翡翠螺--好新鮮, 又爽口!蒜蓉蒸蟶子--好大只呀! 蒜蓉又多, 又有粉絲係底, 吸晒d鮮味!!!砵酒鮑魚--汁味美, 肉厚!!! 正!!!龍蝦上湯伊面--肉多, 面多, 汁都多!!!正!!!鼓汁蒸龍躉--正爆!!! 好多肉, 腩位厚!!! 環境雖然真係好一般, 其實都幾迫, 仲用埋隔離商場個鋪位 招呼真係好好, 介紹你食呢樣個樣, 唔會迫你要d貴夾大件又食唔晒既野食! 最後黎錯左個大蝦伊面, 我地話黎錯左, 佢都無黑面, 等左15分鐘再上, 真係好好味!!!
跟據網上食家的指點, 以及老闆的建議, 寫左以下幾款野食:

翡翠螺--好新鮮, 又爽口!

砵酒鮑魚--汁味美, 肉厚!!! 正!!!

龍蝦上湯伊面--肉多, 面多, 汁都多!!!正!!!

鼓汁蒸龍躉--正爆!!! 好多肉, 腩位厚!!!

環境雖然真係好一般, 其實都幾迫, 仲用埋隔離商場個鋪位
2010-03-11
$300 (Dinner)
Celebration
Birthday