2023-08-27
黑木亭-お食事処 (玉成大廈) (元朗)📍元朗裕景坊15-25號玉成大廈地舖前幾日,我特意帶了朋友們去咗元朗嘅黑木亭居酒屋食日本料理,整體感覺非常。餐廳環境舒適,氣氛都非常。餐廳嘅服務員都好熱情,令人感到好舒服。菜式方面,我哋試咗好多款,其中最令人難忘嘅當然係🍕A5宮崎和牛酥皮pizza啦!佢個酥皮好香脆,配埋宮崎和牛肉味道更加豐富,真係好好味。限量🇪🇸西班牙生蠔2隻都好新鮮,肉質爽口,配上檸檬汁更加鮮美。鐵板活海鰻魚都煮得好恰到好處,肉質鮮嫩多汁。🍣帶子海膽青瓜卷係好精緻嘅卷物,味道都非常出色。🍵紅火龍佛手柑熊茶和🍨綠茶鮮奶熊脆脆就係好可愛又好好味嘅特色飲品。黑木亭居酒屋係一個非常值得去嘅日本料理店,如果你想食日本料理,不妨一試!
📍元朗裕景坊15-25號玉成大廈地舖
前幾日,我特意帶了朋友們去咗元朗嘅黑木亭居酒屋食日本料理,整體感覺非常[强]。餐廳環境舒適,氣氛都非常[OK]。餐廳嘅服務員都好熱情,令人感到好舒服。