(Non-member)
好耐無去過大吉食放題了! 見返一些熟悉的侍應感覺很親切! 大吉未完全做放題時我同husband已經係佢0地0既常客, 仲好記得當時有很多日本人係到食飯, 飲酒, 而家自從全面禁煙, 加上完全做晒放題後, d日本人就無晒了! 返而多0既係香港客, 一家大細跟朋友一起去食放題。食物方面:今晚跟老公又再去, 點了很多食物, 刺身、壽司、燒物等等... 不過今次d刺身麻麻地, 尤其係三文魚刺身, 好似以前0既刺身新鮮及有魚味多d, 壽司當然係鰻魚芝士卷! 真係好好味! 今次去多0左一d新0既食物, 例如一d mini 手卷, 個mini吞拿魚腩手卷最impress, 好好味! 個garlic prawn應該係新0野0黎, 都幾野味的, 不過好重garlic favor, 無晒d prawn味, 個芝士蠔亦都好好味! BBQ粟米好味! 但係我都係鐘意之前一粒粒0既牛油粟米粒粒多d!服務方面:雖然侍應無乜笑容, 好似好累咁, 但係佢0地做0野好有效率, 一舉起紙就會有人來收紙, 又好快手收拾桌上一些吉碟, 沒有漏單, 見我唔小心丟下了筷子, 即刻拎過第二隻新0既筷子比我! 非常有效率及有禮貌! 我

食物方面:
今晚跟老公又再去, 點了很多食物, 刺身壽司、燒物等等... 不過今次d刺身麻麻地, 尤其係三文魚刺身, 好似以前0既刺身新鮮及有魚味多d, 壽司當然係鰻魚芝士卷! 真係好好味! 今次去多0左一d新0既食物, 例如一d mini 手卷, 個mini吞拿魚腩手卷最impress, 好好味! 個garlic prawn應該係新0野0黎, 都幾野味的, 不過好重garlic favor, 無晒d prawn味, 個芝士蠔亦都好好味! BBQ粟米好味! 但係我都係鐘意之前一粒粒0既牛油粟米粒粒多d!

服務方面:
雖然侍應無乜笑容, 好似好累咁, 但係佢0地做0野好有效率, 一舉起紙就會有人來收紙, 又好快手收拾桌上一些吉碟, 沒有漏單, 見我唔小心丟下了筷子, 即刻拎過第二隻新0既筷子比我! 非常有效率及有禮貌! 我老公唔係香港人, 但他們好幫我先生, 他不懂中文, 當他跟外國朋友去大吉的時候, 他們便according佢0既要求去幫他挑選食物, 飯後仲有好幾粒ice-cream! very nice service!
2009-06-28
  • 鰻魚芝士卷