2009-04-05
逛街逛到九點幾,海港城都快要變成死城,快快趣趣買個外賣去海旁。要了和風牛肉鮮堡+芝士煙肉焗薯皮+咖啡和風牛肉鮮堡漢堡打得太碎,再溝埋醬汁,似肉醬。不過份量很多,比麵包還要大。大大塊的新鮮厚切蕃茄,清新。醬汁多多,未咬已經咇出黎。包標榜用南瓜製造,但食落同普通包一樣。最要讚的是即叫即製,隔了廿分鐘都仍然熱。芝士煙肉焗薯皮薯皮香脆;芝士醬惹味,仍然食到兩者既自身味道,再加埋煙肉粒真是好味至極! 只是芝士醬多得滯,食完喉嚨漿住左。Oragnic Latte飲唔到有咩特別,同一般咖啡一樣。或者臨近收舖既關係,員工開始hae做。黑衫的疑似阿頭本來serve我地的,後來去了廁所,期間員工只顧吹水,即使企係我地袋外賣側邊亦無意識俾我地,要等阿頭返黎我地先有得食。
要了和風牛肉鮮堡+芝士煙肉焗薯皮+咖啡

和風牛肉鮮堡
大大塊的新鮮厚切蕃茄,清新。
醬汁多多,未咬已經咇出黎。
包標榜用南瓜製造,但食落同普通包一樣。
最要讚的是即叫即製,隔了廿分鐘都仍然熱。

芝士煙肉焗薯皮

Oragnic Latte
飲唔到有咩特別,同一般咖啡一樣。

$25 (Dinner)