2023-11-23
Airside呢間餐廳主打澳洲精品有機咖啡豆、無麩質飲食、cocktail。而且仲係間寵物友善餐廳!鐘意嘅仲可以即場買埋佢哋嘅澳洲精品有機咖啡豆、自家設計衣服同埋環保袋。✨Chicken Cheese Pizza (9 inch) $128出乎意料地辣,不過又幾惹味。我鐘意佢哋嘅芝士特別厚。雞肉軟腍唔乾柴。✨Truffle Wild-mushroom Pasta $148醬汁口感特別creamy,仲充滿黑松露嘅香氣。份量好多好飽肚,男仔都食唔晒。✨Yogurt Bowl $98藍莓乳酪嘅甜度比起大多數市面嘅乳酪低好多,反而乳酪本身嘅酸味好出。撈埋生果同埋燕麥,健康又有口感。✨Garden of Avalon $68呢款簡直係green tea latte嘅進化版。佢加咗抹茶雪糕同埋牛奶布甸。抹茶雪糕濃得誇張,撈埋牛奶布甸嘅甜味就啱啱好。
✨Yogurt Bowl $98
✨Garden of Avalon $68