2024-02-24 70 views
有冇人都係𝖠𝗅𝗈𝗍 𝖿𝖺𝗇𝗌 🥹 次次行佢地既傢俬鋪都好想第時間屋修裝可以用佢地既野 🤣雖然呢個夢想未能成真住 不過宜家都可以去𝖱𝖾𝗅𝗂𝗌𝗁 體驗一下呢𝖢𝖺𝖿𝖾 空間感好大 一枱一椅都係由𝖠𝗅𝗈𝗍 精選佈置 中間仲有個大月球比你打卡 🌕⁡𝖣𝗂𝗇𝗇𝖾𝗋 方面佢地都幾多選擇 套餐仲包沙律或餐湯 亦都可以𝗎𝗉𝗀𝗋𝖺𝖽𝖾 埋個飲品呢蒜香辣茄蓉蘆筍龍蝦意粉香香辣辣幾開胃 龍蝦都好彈牙!漢堡充滿肉汁 加埋個焦糖洋蔥好雪 同埋個番薯條好好食😻叫左個小食明太子手羽都非常有水準 入面有滿滿既明太子 另外原來佢地都幾多甜品揀 我地叫左檸檬撻配芒果和蛋白餅 又唔會太甜⁡⌕ 蒜香辣茄蓉蘆筍龍蝦意粉 ᴴᴷᴰ²¹⁸⌕ 芝士澳洲和牛漢堡伴焦糖洋蔥 ᴴᴷᴰ²⁰²⌕ 明太子手羽 ᴴᴷᴰ⁶⁸⌕ 檸檬撻配芒果和蛋白餅 ⌕ Pineapple Passionfruit Rose Tea ᴴᴷᴰ⁵⁸⌕ Black Sesame Latte ʷⁱᵗʰ ˢᵉᵗ ᴴᴷᴰ³⁴⁡

蒜香辣茄蓉蘆筍龍蝦意粉香香辣辣幾開胃 龍蝦都好彈牙!
漢堡充滿肉汁 加埋個焦糖洋蔥好雪 同埋個番薯條好好食😻
叫左個小食明太子手羽都非常有水準 入面有滿滿既明太子