2015-10-22
北角站一出嘅寶馬花園1樓就有好野食環境舒適,地方寬敞,給人好舒服嘅感覺兩個人叫了Set Dinner套餐包了Appetiser,是日餐湯,主菜,餐飲朋友主菜就叫了香草牛油焗比目魚配青口汁 $278我主菜就叫了香煎雞胸釀芝士配菠蘿莎莎 $238香草香煎蟹肉餅外脆內軟,充滿蟹肉配埋香草嘅味道,並不覺得油膩!是日餐湯南瓜忌廉湯,南瓜味道濃郁加埋忌廉嘅配合,入口有滑溜溜嘅感覺!雞胸爽嫰,芝士釀在雞肉內,芝士味較重,我就不提伴碟嘅紫薯,超甜,令菠蘿他他酸甜開胃餐飲升級為Special DrinkBlack Pearl味道好特別利用黑蒜,檸檬梳打水,碎冰,水杯邊加上鹽,入口時喊中帶甜,黑蒜味道好香最後叫埋甜品Banana chocolate tart 鮮打嘅cream鋪滿在新鮮嘅香蕉撻上,切開時見到新鮮嘅香蕉混埋巧克力,味道濃郁,但又不是太甜,感覺健康除了晚餐外,原來佢哋仲有weekend brunch 及lunch 價錢都幾合理及多選擇今個月月尾萬聖節仲有萬聖節套餐一啲都唔貴如31/10化妝入席仲有甜品送
北角站一出嘅寶馬花園1樓就有好野食
環境舒適,地方寬敞,給人好舒服嘅感覺
兩個人叫了Set Dinner
套餐包了Appetiser,是日餐湯,主菜,餐飲
朋友主菜就叫了香草牛油焗比目魚配青口汁 $278
我主菜就叫了香煎雞胸釀芝士配菠蘿莎莎 $238
香草香煎蟹肉餅
外脆內軟,充滿蟹肉配埋香草嘅味道,並不覺得油膩!
餐飲升級為Special Drink
Black Pearl