2017-04-10 586 views
呢間餐廳位置都幾吊腳,在錦上路爾巒對面,從錦上路站駕車約3分鐘,餐廳門前可免費泊車,適合駕駛人士。我地試左至尊全天早餐(HOLA Deluxe)$118 及挪威斑尼迪蛋(Norwegian Benedict)$88HOLA Deluxe好大份好豐富,材料質素高,好吃👍🏻Norwegian Benedict 份量比較少,但做得非常好吃👍🏻 ,煙三文魚新鮮,蛋煮得剛好,最喜歡它那Hollandaise sauce有清新的檸檬香味,惹味而不膩口。雖然份量比較少,但佢比到咁嘅質素,那$88+10% 我係笑住比的 😆溫馨提示:以上都唔包飲品,飲品連加一三十零蚊杯,無乜特別,正常質素。

HOLA Deluxe好大份好豐富,材料質素高,好吃👍🏻