2018-03-22 1929 views
昨日去咗灣仔處理文件,落車時被一間餐廳門口All day breakfast字樣吸引了我,感覺早餐比較輕食,冇其他東西咁heavy😁,所以鍾情All day breakfast,完成工作後就同另一半去醫肚。由於尚未到午飯時間,人不是太多,店内佈置清新田園,舒服自在。我當然㸃了all day breakfast ,另一半見鄰枱的漢堡看似不錯,㸃了和牛漢堡。加$28重可以有湯及咖啡或特飲,㸃了honey cappuccino,單叫也要$32的,真超值。😳甘筍湯味濃,不錯👍All day breakfast好內容豐富,松露炒蛋、parma ham、牛油果、烟三文魚、煎蕃茄、牛角包、沙律菜......味道不錯😋。和牛漢堡都juicy,包軟軟,隻蛋原是太陽蛋,系特別要求返蛋,賣相冇咁靚,味道😋。薯角外脆内軟👍👍。原來吃哂都幾飽😳,飮完咖啡,好滿足了。😄

甘筍湯味濃,不錯👍

原來吃哂都幾飽😳,飮完咖啡,好滿足了。😄
2018-03-20
Type of Meal