2023-02-16 30 views
地點要花少少心機搵,唔熟知場兜左一陣先搵到,見到239號舖要屈番入去就喺三哥對面門面簡約,職員有禮,地方闊落舒服,最鍾意佢嘅用品都印上品牌好獨特又靚見其他食評有時餐湯係磨菇湯,不過我今晚係南瓜湯,濃郁無渣,南瓜味重All day breakfast 都係我嘅心頭好,疏菜清新,蕃茄以黑椒調味焗,平時都唔係好喜愛蕃茄嘅我覺得有點驚喜。漢堡扒略帶有點乾身。巴馬火腿有點咸但我鍾意。腸仔皮脆多肉。窩夫比較厚身但味道帶甜,將近情人節就係要甜啦🫶🏻炒蛋唔係淨係得個滑字,味道香濃,有種好好味嘅味道薯條🍟留到最尾先食但都仲脆,粗身但唔會淨係得薯仔味👍🏻芝士咖啡淡淡都做到兩種味好分明,唔硬身,抱到捧住肚都想食埋佢飲品自己傻仔凍檸茶點左檸水,但店員二話不說就幫我搵左,值得一讚💜仲好大杯添呀 🤤味道🤤: 4/5🏝️環境🏝️:4/5💵抵食💵:4/5💁🏼服務💁🏼‍♀️:4/5

漢堡扒略帶有點乾身。巴馬火腿有點咸但我鍾意。腸仔皮脆多肉。

窩夫比較厚身但味道帶甜,將近情人節就係要甜啦🫶🏻

炒蛋唔係淨係得個滑字,味道香濃,有種好好味嘅味道

薯條🍟留到最尾先食但都仲脆,粗身但唔會淨係得薯仔味👍🏻

🤤味道🤤: 4/5
🏝️環境🏝️:4/5