2012-12-07 31 views
我同男友的拍拖三周年,來了這間新開的意大利餐廳,之前經過見到好似好得, 所以叫男朋友book位一試睇完MENU之後點左個 PIZZA(10吋). 一份豬仔骨, 食到一半見到人地個意粉好香, 再叫左客黑松露意粉.PIZZA個餅底又熱又脆, 用料又多又好靚. 勁多芝士, 而且個d辣肉腸好大片, 味道十分好, 一讚 !個豬仔骨仲好味, 佢地廚師個秘製烤醬勁惹味, 條骨成呎長, 烤到啱啱好, 入面勁入味但仲好鮮嫩, 再讚 !之後果客黑松露意粉,一d都唔油,口感好好又夠晒香.意粉軟硬適中, 又好多黑松露, (唯一不太好的係煙肉唔夠多同埋太細粒 )最緊要,食左咁多野都係$250有找.下次會一定再黎 !!!
我同男友的拍拖三周年,來了這間新開的意大利餐廳,
之前經過見到好似好得, 所以叫男朋友book位一試
食到一半見到人地個意粉好香, 再叫左客黑松露意粉.
最緊要,食左咁多野都係$250有找.
下次會一定再黎 !!!

Other Info. : 豬仔骨一定要試 !!! 成呎長, 超級惹味同抵食 ! 見到隔離枱order左豬手都好似好脆, 勁大隻 ! 下次人多要試下 !
2012-12-04
Celebration