2019-02-26
呢晚黎到尖沙咀搵好朋友食飯,等佢收工之後行左陣美麗華,行到攰攰地就去搵食醫肚朋友仔話想食韓國野,所以我地就行左去金巴利道個邊揀去呢間主打食韓式pizza同煎餅既韓國小店入面既會播放K pop, 又會有電視播出韓國綜藝,都幾有韓氣XDD呢度食物既選擇都幾多樣化除左有一般既鍋物同小食之外,仲有唔少特色批添我地睇完一輪,決定要個 大醬豚肉溶岩芝士pizza$198、海鮮鍋$99(另追加魚糕片、魚糕串、年糕同雜菌)同一份韓式蒸餃$48一齊share食呢個pizza雖然望落size唔大,但厚度十足,啲芝士多到呢~~~~大醬豚肉帶有微辣同芝士既味道好夾!!海鮮鍋雖然話係一人鍋,但份量都唔少,鍋內除左有唔同既海鮮之外,仲有蔬菜、魚糕、菇菌同年糕架食到一半再加埋我地追加既配料就係大滿足個魚糕串好大串,有幾款魚糕可以試曬最後黎既蒸餃更加係份量驚人,一客三粒,但每一粒都係脹卜卜,成個拳頭咁大架呢度全部既staff連大廚都係正宗oppa黎架,係埋單既時侯,oppa仲好sweet咁請我地食糖添
呢度食物既選擇都幾多樣化
除左有一般既鍋物同小食之外,仲有唔少特色批添
大醬豚肉帶有微辣同芝士既味道好夾!!
食到一半再加埋我地追加既配料就係大滿足
個魚糕串好大串,有幾款魚糕可以試曬