2010-08-24 13 views
父母從英國回來, 作為一個孝順仔, 點都要去一倘機場, 看看有什麼可以幫手, 好讓老爸一落飛機便能見到兒女.8點多才係公司出門, 怕係市區食完晚飯後再入機場會遲大到. 於是決定直入機場, 到埗先食快餐. 9點多到機場, 聯絡了一同去接機的姐. 知道大家位置之後我便安心的走過來Burger King, 快快食快餐.機場的Burger King, 價錢的確比市區貴一點點. 看看燈箱Menu, 都是普普通通的基本包. 再看看till上面既牌. 安格斯牛堡!! 貴是比其他的貴, 一個套餐要成68大元. 不過, 既然是新野, 而且我也愛Mushroom. 就點下了一個Mushroom Angus Steakhouse Burger.賣相不美, 因為塊扒大過包. 餡有洋蔥, HP Sauce, 同一些脆脆的, 像是炸洋蔥粒. 當然不少得既係芝士同蘑菇啦. Angus Steak, 肉颶質同普通既漢堡扒的確有不同. 咬落有一粒粒肉粒的口感, 而且肉扒結實得黎, 咬落去, 雖然不是入口即溶, 但已經是腍腍易咬的. 只是, 肉汁可能已被其他濃味的醬汁覆蓋, HP Saucea既味道明顯地搶哂其他味道.

另外那些炸蔥粒, 非常之有咬口. 加埋個HP Sauce, 令成個堡非常之惹味.
$68 (Dinner)