2017-02-01 347 views
新年流流!大家有無睇過西遊伏妖篇呢套電影呢?呢套口碑認真麻麻甚至近乎劣!!為何我咁離地?明明講開食點解又去講下電影呢?其實係因為本人在觀塘APM嘅cooked Deli by city'super品嚐到人生中最攞命嘅喇沙,情況如西遊伏妖篇是周星馳系列中最攞命的一樣。大家首先睇睇幅圖。睇到已經唔想食,啲湯係黃得黎又帶啡,想點先,啲配料都唔想提,因為全部冰鮮無味!最奪命係嗰麵底,叫餐嗰陣,收銀員問我要咩麵底,油麵定河粉,已深知不妙,然後我話米粉,佢話無!即刻呆一呆,之後收銀員話喇沙配油麵係最正,啤..........! 由於係自己不服氣問題,所以決定俾錢睇佢乜嘢料!結果係比自己預料中更强,威到爆!大家記住路經APM嘅cooked Deli by city'super時,記住避開呢家又强又威嘅喇沙專家(自創喇沙油麵)!