2008-03-20 4 views
同男友SHOPPING,完左過黎LEE GARDEN呢邊食個TEA,本身想行落少少食AGNESB,又或者去COVA食BUFFET,但諗落點解唔揀個靜D既地方慢慢坐呢?就上左黎呢度喇!上黎,本身想食朱古力蛋糕,因為上次係TST BRANCH食過係幾好食,但男友話佢上次食既APPLE PIE都唔錯,叫我試下我以為係即叫即正,點知唔係,有D失望!印象中最好食既APPLE PIE係即叫即焗,入到口仲有暖笠笠咁,今次呢個唔係,係雪櫃拎出黎,即刻扣左分喇,不過CUSTARD唔錯,幾滑,香香甜甜易入口,我自己幾鍾意,咖啡水準好過星巴克少少,但又未去到MO級數,有待改善!