2025-02-13 0 views
繼Harbour City & K11 Art Mall分店,再擴充至又一城開左Arte by Padaria,甘優質既舖頭又點可放過雖然我今次係較晏時候去,但仲有甘多款創意慕絲撻,的確吸引。迷你歌劇 咖啡朱古力歌劇蛋糕(MINI OPERA)COFFEE CHOCOLATE OPERA CAKE一層咖啡一層朱古力,每一啖都有豐富朱古力同咖啡嘅香味,一次過滿足咖啡控,同朱古力控。藍莓杏仁慕斯撻BLUEBERRY ALMOND MOUSSE TART最出名既創意慕絲撻系列,我揀咗藍莓杏仁,因為俾佢成個塔咁高嘅藍莓吸引咗。撻皮係用左朱古力,一嚟唔會膩,二來襯托得好靚。加上面頭有朱古力花既襯托,做裝飾。絕對係視覺同味覺獲得同步享受又一城分店,將所有法式可頌夾心球放咗出嚟,有咁多種味,好吸引,而家仲要有限定優惠,下次可以試吓 創意曲奇系列有不同口感的餡料,加上特厚特大的造型📌香港達之路80號Festive Walk UG層M2舖

雖然我今次係較晏時候去,但仲有甘多款創意慕絲撻,的確吸引。

迷你歌劇 咖啡朱古力歌劇蛋糕

藍莓杏仁慕斯撻

BLUEBERRY ALMOND MOUSSE TART

絕對係視覺同味覺獲得同步享受

創意曲奇系列有不同口感的餡料,加上特厚特大的造型

📌香港達之路80號Festive Walk UG層M2舖
TakeAway