2019-10-28 383 views
男友住南區,但其實我哋食飯真係好少喺南區食,早排先發覺原來黃竹坑都有唔錯嘅buffet食。星期一至四去食dinner buffet只需$438/1,我去嘅時候成間餐廳都係B. Duck主題,除咗有B. Duck公仔,有啲食物直情有埋佢個樣喺上面,鍾意B. Duck唔可以錯過。講返食物,冷盤沙律等都一應俱全,圖中只係一部分,色彩繽紛又多選擇,用佢嚟開開胃一流。海鮮區必食蟹腳,味道鮮甜,餐廳仲有廚師即煮海鮮,選擇都唔少,熱辣辣煮起食落更滿足。估唔到buffet都有西多士食,呢到嘅西多士同漢堡包都有B. Duck元素,打卡一流。最特別係呢到有長洲大魚蛋食,都幾過癮。需加一服務費,埋單2人約$960。如果你鍾意睇我嘅食評,不妨關注我,支持吓我,謝謝你☺️💕
最特別係呢到有長洲大魚蛋食,都幾過癮。
需加一服務費,埋單2人約$960。
如果你鍾意睇我嘅食評,不妨關注我,支持吓我,謝謝你☺️💕