2014-05-08 5002 views
事源為了慶祝生日, 經朋友介紹, 同埋事前上黎睇左OPENRICE見OK,所以一早打去BOOK檯2人, 第一個電話好地地, 我指明要和坐, 留晒名電話, 收線。之後間鋪再打黎負責人MR WONG,第二個電話, 話和式坐位有最低消費$1000, 我話都OPENRICE都無寫明 & 之前朋友去食過都無既講講下話呢幾日維修冷氣漏水, 如果真係要坐, 要同師傅改時間我問佢係咪因為要維修, 你地臨時改RULES? 臨時加最低消費迫個客唔坐? 佢話最低消費今年2月開始生效其實佢有佢講, 我都唔知真定假, 但我未去食就已經有咁bad experience.......我希望大家都知道事實真相
我話都OPENRICE都無寫明 & 之前朋友去食過都無既
佢話最低消費今年2月開始生效