2008-10-25 6 views
本人都係KF雞既忠實FANS,大大話話都幫襯過佢多間既連鎖店,因為在金鐘上班既關係,好間中先會黎呢間食一次,最大原因係佢地既"服務質數"太差~~就以今早買早餐為例,8點鐘,人流唔算多,起初只有3-4個客人在COUNTER買食物本人及男友分別點了2份早餐食物包括A餐(雞扒,蛋,蜜糖鬆餅,凍咖啡)$19.8+$3(凍飲)早餐B(雞扒蛋蕃茄湯通粉,凍咖啡)$19.8+$3(凍飲)大約3個員工都係處於夢遊狀態,負責SERVICE我地果個首先將凍啡變做凍奶茶~之後我地比錢,TOTAL$45.6,我地用左"減2蚊"COUPON~應該收我地$43.6按完收銀機,佢就足足用左成十分鐘黎執呢2份日日都有無數既人食過既早餐然後收我地$45.6~~諗諗下我男友真係忍唔住話佢訓醒未~我地用左COUPON=冇用~而且呢間KFC都算人流多,特別係中午時段,也不是第一次有員工在發夢,不明為什麼會把經驗不足的員工放在人流多的分舖也別說它的雞扒跟通粉也是凍冰冰~執錯執溜也是等閒事我諗KFC真係要認真咁處理一下唔同分店既員工表現比起隔離既M記同大家樂佢真係差幾皮而家經濟不景既時候,係唔係可以有更好既服務呢?
本人及男友分別點了2份早餐
早餐B(雞扒蛋蕃茄湯通粉,凍咖啡)$19.8+$3(凍飲)
然後收我地$45.6~~諗諗下我男友真係忍唔住話佢訓醒未~
我地用左COUPON=冇用~
也別說它的雞扒跟通粉也是凍冰冰~執錯執溜也是等閒事
我諗KFC真係要認真咁處理一下唔同分店既員工表現
比起隔離既M記同大家樂佢真係差幾皮
而家經濟不景既時候,係唔係可以有更好既服務呢?
$23 (Breakfast)