2009-06-15 11 views
其實一直都知佢service唔好家啦,之前試過幾次食完趕你走,1班fd食淨1,2個人佢會崔你快d,要你快d走,d態度真係好差,但佢d野食又真係唔錯,不過我之後都唔會叫堂食,因為佢地真係好差呀今日,我同家姐2個人係附近整遮,諗住搵個位坐下wait下啦,咁我地前後叫左2個碗仔翅,d野食1黎,佢就問我地仲有冇野要,我地話1陣先,之後佢就話咁比錢啦,dservice勁差....之後我地想食chicken wings啦,見佢寫住$6,就問佢$6幾多隻,佢自己話$6/4隻炸chicken wings,我地都諗有冇咁抵呀,不過家姐唔食炸,就問佢有冇豉油啦,佢話係全翼,$6咁我地就有冇豉油chick中wings,佢話有,咁我地就問佢係咪$6/4啦,佢話係,咁我地就話要啦,之後佢1拎黎就話$12,明明問左佢幾次都話係$6/4,1黎就收$12,咩事呀!!!!之後我地就同佢講啦,佢仲好似係我地錯咁黑面對我地,咁我地見chicken wings上面有d 黑色野啦,叫佢換比我地,諗住照食,點知佢係我地面野開粒黑色野,我地即話,你換過佢得唔得呀?佢仲好似覺得無野咁,我地都無理由比貴左食d dirty野呀,之後佢黑
其實一直都知佢service唔好家啦,
之前試過幾次食完趕你走,
1班fd食淨1,2個人佢會崔你快d,
要你快d走,d態度真係好差,
但佢d野食又真係唔錯,
不過我之後都唔會叫堂食,
因為佢地真係好差呀

今日,我同家姐2個人係附近整遮,
諗住搵個位坐下wait下啦,
咁我地前後叫左2個碗仔翅,
d野食1黎,佢就問我地仲有冇野要,
我地話1陣先,
之後佢就話咁比錢啦,
dservice勁差....

之後我地想食chicken wings啦,
見佢寫住$6,就問佢$6幾多隻,
佢自己話$6/4隻炸chicken wings,
我地都諗有冇咁抵呀,
不過家姐唔食炸,
就問佢有冇豉油啦,
佢話係全翼,$6
咁我地就有冇豉油chick中wings,
佢話有,咁我地就問佢係咪$6/4啦,
佢話係,咁我地就話要啦,
之後佢1拎黎就話$12,
之後我地就同佢講啦,
佢仲好似係我地錯咁黑面對我地,
咁我地見chicken wings上面有d 黑色野啦,
叫佢換比我地,諗住照食,
點知佢係我地面野[了]開粒黑色野,
我地即話,你換過佢得唔得呀?
佢仲好似覺得無野咁,
我地都無理由比貴左食d dirty野呀,
之後佢黑面走啦,
之後我地就話唔要啦,
佢仲講左佢[唔要咪唔要lor,好巴閉呀]
d service真係好差lor
以後都唔想去個度食,
幾好食都好,
service差到咁都留唔住d客啦,
更何況佢又唔係真係好食到1定要去
2009-06-14