2018-10-17 1978 views
服務態度極差。6百幾蚊食一個兩人tea set, 得到嘅服務差過茶餐廳。一入去,waiter態度就表現得十分不耐煩,隨便安排位于門口嘅檯坐低,我哋問有無其他檯,佢敷衍咁講話Full曬,其實仲有幾張空左又無reserved。跟住放低餐牌水都唔浸就消失左。到食嘢果陣,仲有好多未食完,waiter就想急急收走。埋單到走,多謝都無句。重點係全程黑面不耐煩,我心諗,我來消費都要睇佢哋面色。本身放假想帶媽咪來放鬆下,點知係甘。it totally ruined my day! it’s a super bad experience. Would definitely not go again~~