2021-08-25 145 views
偶然發現呢間cafe,就拉咗朋友去試下呢間個個都讚嘅bagel同咖啡。我哋嗌咗一個煙三文魚bagel,一個鰻魚滑蛋bagel,一杯latte,一杯cappuccino。上菜嗰下其實已經想放棄影相即刻食,因為賣相實在吸引。食落去都的確好食,尤其係薯條炸得好脆好香口,呢樣大大大加分!朋友略覺得bagel硬咗少少,我本人覺得還可以,始終坊間bagel都係類似呢種口感。同埋值得一讚係小店喺bagel口味上都花咗啲心思,唔同配菜會用唔同口味嘅bagel,務求令每一份bagel嘅味道再昇華。整體黎講係好食嘅,咖啡味道都係可以嘅,不過不失。搭上餐廳嘅情調,週末可以悠悠閒閒咁咬啖bagel都真係幾正。
煙三文魚牛油果蕃茄他他。原味貝果
日式鰻魚滑蛋。海苔櫻花蝦貝果