2023-04-30
芝士撻粉絲注意啦!呢間連鎖麵包店的招牌特濃芝士撻係好好食 我成日食架!$7/個 $40/6個 熱辣辣流心架!仲好濃cream cheese味❤️❤️蔓越莓乳酪包 $10呢個麵包係鬆軟個款!我自己好鐘意食莓莓!酸酸甜甜~檸檬芝士包 $10呢個都係鬆軟包 入面有檬檬醬做餡料 食落有啲似奶皇包~牛油菠蘿包 $8.5 呢個唔係普通的菠蘿包!入面係夾左牛油做醬架!十分邪惡啊~菠蘿油d fds~意大利你松母包 $14呢個係鹹味包 中間有條腸子 上面係芝士同蒜味!芝麻包 $5.5 呢個係健康之選啊 冇餡料 係上面白芝麻做topping~PS: 最近熱門係「咖啡、奶茶、芝士撻、蔓越莓乳酪、榴槤菠蘿包」 Baker Talent (深水埗)深水埗長沙灣道158號協興大廈地下#tinshuiwai #yuenlong #打卡麵包店 #蛋糕 #bagal #芝士控 #麵包 #牛角包 #甜品 #打卡 #賣相 #隱世cafe #hkcoffeeshop #hkbar #西式餐廳 #foodiehk #hkig #hkgirl #食好西 #西餐 #餐廳 #香港美食 #香港好去處 #甜品控 #拍拖👫#打卡#黃店#香港#
熱辣辣流心架!仲好濃cream cheese味❤️❤️
蔓越莓乳酪包 $10
呢個麵包係鬆軟個款!我自己好鐘意食莓莓!酸酸甜甜~
檸檬芝士包 $10
呢個都係鬆軟包 入面有檬檬醬做餡料 食落有啲似奶皇包~
牛油菠蘿包 $8.5
意大利你松母包 $14
呢個係鹹味包 中間有條腸子 上面係芝士同蒜味!
芝麻包 $5.5
呢個係健康之選啊 冇餡料 係上面白芝麻做topping~
Baker Talent (深水埗)
深水埗長沙灣道158號協興大廈地下
#tinshuiwai #yuenlong #打卡麵包店 #蛋糕 #bagal #芝士控 #麵包 #牛角包 #甜品 #打卡 #賣相 #隱世cafe #hkcoffeeshop #hkbar #西式餐廳 #foodiehk #hkig #hkgirl #食好西 #西餐 #餐廳 #香港美食 #香港好去處 #甜品控 #拍拖👫#打卡#黃店#香港#景點#打卡熱點