2019-10-25 1261 views
因為隔離個新商場開幕,所以都多咗人去尖沙咀海旁附近。 上次經過我就已經想入去飲嘢但係佢要Formal dressing,所以唔入得。 今次著返好啲,就可以入去試下。叫得darkside,入面果然好黑。 但係因為而家秋天涼涼地,咁我哋就決定出去户外坐位。 佢戶外區可以望到少少維多利亞港, 同埋戶外區得三至四枱,唔會好多人,感覺好寧靜。 佢哋啲嘢飲都唔算貴,同埋有好多種唔同種類。我叫左杯Bee's knees, 入面有ginger, honey同gin, 我覺得都幾特別。 佢枱上面啲小食都幾好食,有麻辣乾果同埋橄欖, 配埋酒飲好夾。 整體嚟講,個環境都幾好,同埋啲嘢飲都唔貴。