2020-09-12 405 views
𝐬𝐢𝐠𝐧𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞 𝐡𝐨𝐭 𝐛𝐫𝐢𝐬𝐤𝐞𝐭 𝐛𝐮𝐧 $𝟏𝟏𝟖 (𝟒/𝟓)講真,其實價錢係有啲貴,不過我覺得佢幾值,有三件都幾厚嘅beef brisket,配上mustard,食落去好滿足,啖啖肉🤩👍🏻𝐜𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧 𝐚𝐯𝐨 𝐚𝐧𝐝 𝐠𝐨𝐮𝐝𝐚 $𝟗𝟖 (𝟑.𝟖/𝟓)麵包烘得又香又脆,裡面係牛油果醬同雞肉,不過就presto 味唔係好夠,但係勝在外暖內冷,口感十足,而且好清新添!𝐦𝐚𝐜 𝐚𝐧𝐝 𝐜𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 $𝟑𝟖 (𝟑.𝟗/𝟓)𝐟𝐫𝐞𝐧𝐜𝐡 𝐦𝐚𝐫𝐤𝐞𝐭 𝐬𝐭𝐲𝐥𝐞 𝐝𝐨𝐧𝐮𝐭𝐬 (𝟑 𝐩𝐜𝐬) $𝟑𝟖 (𝟑.𝟕/𝟓)Donut 唔係傳統嘅 donut 質感,即叫即做,新鮮熱辣,咬落口似麵包,上面怖滿icing sugar,甜甜地,都不失為一個不錯的甜品!𝐩𝐞𝐚𝐜𝐡 𝐢𝐜𝐞𝐝 𝐭𝐞𝐚 $𝟑𝟔 (𝟑.𝟗/𝟓) 幾清新嘅桃茶🍑,冇平時嗰啲「藥」味,又解渴,夏天必備!🤩🔸第一次去二點幾先去到,cheesecake 同 fried doughnuts 已經賣晒,好sad,如果想食就要reserve定或者早啲去啦!😩😆
𝐦𝐚𝐜 𝐚𝐧𝐝 𝐜𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 $𝟑𝟖 (𝟑.𝟗/𝟓)
𝐩𝐞𝐚𝐜𝐡 𝐢𝐜𝐞𝐝 𝐭𝐞𝐚 $𝟑𝟔 (𝟑.𝟗/𝟓)
幾清新嘅桃茶🍑,冇平時嗰啲「藥」味,又解渴,夏天必備!🤩