2018-10-13 824 views
今晚係葵芳御苑食晚飯,訂枱話要bb櫈,去到就比張綁唔到嘅bb櫈比我,張bb櫈係原全一啲都綁唔到落張普通櫈到,大佬呀,我比一歲左右嘅bb坐架,你比張咁危險嘅櫈比我,想命案發生呀?我叫啲同事換,等咗5分鐘左右,有個同事同我講無第二張櫈,我問佢無得綁點坐?佢話無計,係咁喎,仲同我講先到先得,講到好似我錯咁,無野呀,咁大間野攞多張bb櫈都無?無得綁實,係咁搖嘅,點坐?跌落黎邊個負責?跟住先有第二個同事比第二張我,剩係呢點已經唔會再幫襯,,,食野一般,招呼屋邨啲酒樓差唔多,等咩野都等好耐,等罐汽水都超過10分鐘
2018-10-13
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$1300 (Dinner)