2014-10-07
BBQ 癮起,但一般燒烤場食物味道極一般,見食評好多都大讚,便來試吓。提議朋友駕車入來黃金海岸走走,順便吃晚餐。亦正好一行4人都未來過這裡吃,試吓無防。我地坐外面,雖然有些少熱,但我覺得好坐過裡面,因為我覺得裡門有些似飯堂。食物都好多款式,但啤酒同汽水完全不凍,一瓶我都沒喝完,仲差過喝水囉。至於食物海鮮都多,算幾好,乳豬即燒即吃,皮脆脆,好吃。其它食物,如甜品都算多款,糖果,朱古力等好多,小孩子一定很喜歡。坦白說,吃過試過就好,應該不會來,如果不是順便入來黃金海岸走走,純碎入來吃這個自助餐,我會覺得不值,五舊水價位,好多酒店都吃到,選間近腳好坐的可以慳好多時間同油錢。食物都非高檔次材料,而且味道好中規中距,無邊樣好深刻印像,所以我唔覺得吸引到我,價錢和食物以我來評就是偏貴了點,不太值。加埋汽油入來就更不值。