2013-11-20 1565 views
好開心因為u card送左$100 pizza express voucher比我黎食,係生日禮物,哈哈!而咁啱又係我好鐘意的pizza express!!好想試晒咁多pizza, 又好想食返上次覺得好好味的都靈薄餅(因為有菇)最後糾結左好耐揀左家姐推介的辣牛肉薄餅,係特別薄底的叫左around 5mins就黎左,快到估佢唔到一如以往個pizza底都係冇油 個pizza d 料都幾充足,cheese呀牛肉呀但牛肉唔覺辣(鬼佬野可以有幾辣丫)每片有舊大青椒,好易跌,我唔食開青椒都覺得加埋黎食都幾match 呀食左一件之後個pizza就開始唔熱了,但都仲ok因為始終唔係冬天所以熱唔熱都唔算太緊要,不過如果一直熱就好啦,雖然無可避免用左個voucher補返$50就搞掂!btw, 佢個early bird優惠都幾緊迫架wor12點開門,如果12:30離座就85折,叫完野食黎到都要時間ga(啱啱開店應該要等耐d掛),咪食得好趕~

最後糾結左好耐揀左家姐推介的辣牛肉薄餅,係特別薄底的
叫左around 5mins就黎左,快到估佢唔到
一如以往個pizza底都係冇油

個pizza d 料都幾充足,cheese呀牛肉呀
但牛肉唔覺辣(鬼佬野可以有幾辣丫)

用左個voucher補返$50就搞掂!

btw, 佢個early bird優惠都幾緊迫架wor
2013-11-14
Celebration