2009-04-30
咁岩係樓上STARBUCK飲野見到BEA做緊半價,,,睇完個MENU分別有2人餐($220)同4人餐($4XX)有湯有2-3款小食,,2-3款主菜加埋甜品,,,問問知客有位即刻試下,,設計非常中式,,岩哂D遊客,,,KING PARROT GROUP好似今次第2次做BEA優惠,,,試過阿拉面館都OK,,但依間野個SETTING真係俾到驚喜我,,,可能始終係蘭桂房,,同埋中環好多遊客,,,MENU上款式都OK多,,價錢大約為$60-80,,以中環梨講都可以接受,,,是晚3個人叫左個BEA 2人套餐再加左個怪味雞,,,除左BEA半價套餐之外,,仲有幾款小菜做緊85折,,,個餐2個人食一定會好飽,,我地3個人都只係岩岩食哂,,,質數叫中上,,但如果無半價我都5會食得咁暢快,,,因為係7點左右去食,,所以有埋HAPPY HOUR,,,價錢大約$30杯,,但有一樣野我5鍾意就係佢連茶都無供應,,,佢又5算HI-END既餐廳,,咁迫客人叫野飲既手法麻麻地,,,最欣賞既就係佢隻紅燒大蝦,,燒完放D SWEET&SOUR SAUCE係面,,,佢既怪味雞炸到個皮又薄又脆,,再加上甜甜地既汁,,非常惹味,
睇完個MENU分別有2人餐($220)同4人餐($4XX)
有湯有2-3款小食,,2-3款主菜加埋甜品,,,
問問知客有位即刻試下,,設計非常中式,,岩哂D遊客,,,
可能始終係蘭桂房,,同埋中環好多遊客,,,
是晚3個人叫左個BEA 2人套餐再加左個怪味雞,,,
除左BEA半價套餐之外,,仲有幾款小菜做緊85折,,,
個餐2個人食一定會好飽,,我地3個人都只係岩岩食哂,,,
質數叫中上,,但如果無半價我都5會食得咁暢快,,,
因為係7點左右去食,,所以有埋HAPPY HOUR,,,
佢既怪味雞炸到個皮又薄又脆,,再加上甜甜地既汁,,非常惹味,,,
如果有機會既會試下佢D小菜,,因為都幾多人叫小菜食飯,,,