2008-05-20
17.5.2008 星期六訓到12點幾,亞媽買左個big bite俾我bite下,佢就吃熱狗我一路拎個包出黎時見到張宣傳單張,話惠顧是但一個burger都有湯同唔知乜鬼送。我問亞媽妳有冇換個湯呀? 佢話唔知道有得換,個度d人又無問佢! 哩方面真係要改善下啦,要主動問下客人有冇coupon先得架,唔係你派俾人做乜野呀??講返個包..其實我一向對burger哩家野都無乜研究架咋...淨係知哩個big bite真係好big,食到呢咁hea,乜料都跌晒出黎,你想完完整整咁食晒佢係無乜可能架。唔...足料架,塊蕃茄都好大塊,塊牛肉都好厚,不過我都覺得好像乾了點呢。最喜歡有乾蔥(紫色個d係咪叫乾蔥?)至於亞媽個熱狗..唔記得左佢個評價係乜添 不過我記得佢無讚到(我無問到亞媽買左幾多錢)
(我無問到亞媽買左幾多錢)