美國牛小排套餐$182套餐裡面有200g牛小排,搭配牛肉雜菜湯同埋白飯,實在係一個非常豐富嘅選擇。首先,燒牛小排真係唔可以錯過,肉質鮮嫩,油花分佈均勻,香味四溢。每一口咬落去,肉汁都會爆出,帶有淡淡的煙燻味,令人食到停唔到口。配上少少鹽或者黑椒,味道更加突出,簡單卻好味。牛肉雜菜湯就係另外一個驚喜,湯底清爽,雖然係牛肉湯,但唔會太油膩,反而係一種清甜嘅感覺。湯入面有多種蔬菜,包括胡蘿蔔、洋蔥同埋青菜,搭配牛肉,令整個湯更加豐富。飲上一口,感覺好舒服,尤其係冷天食,真係正!至於白飯,粒粒分明,軟硬適中,係搭配燒牛小排同湯嘅完美伴侶。每一口米飯都吸收咗牛肉嘅香味,同埋湯嘅鮮甜,真係一流。牛肉三拼套餐,$182呢個三拼套餐包括美國牛五花、肩胛牛柳同埋美國牛小排,三款牛肉都係非常軟嫩,食落去真係令人驚喜,仲可以試到唔同部位嘅口感!套餐仲包埋沙律或者牛肉湯可以揀,另外冷盤方面有中華沙律同埋泡菜,選擇真係好豐富!總括嚟講,呢個套餐無論係牛小排定牛肉三拼,味道都好正,真係值得推介。如果你鍾意牛肉,一定要嚟試下,保證你會食得開心、食得滿足!
美國牛小排套餐$182

牛肉三拼套餐,$182