(Non-member)
2011-09-17 12 views
之前見到廣告話有鵝肝自助餐食, 9月份生日的客人重有優惠添, 於是同朋友們一齊黎試吓d嘢食......入到間餐廳見到地方其實唔係好大, 裝修重有d舊, 但好在有梳化位坐, 同埋坐位唔多唔密, 坐落都幾舒服的. 攞左枱之後, 我地就開始我地的晚餐了. 眼見Buffet枱唔係好大,但食物的款式都幾多吓, 味道就...(如下)海鮮: 肥美的生蠔, 又大又粗的長蟹腳, 鮮甜的翡翠螺及大青口, 彈牙爽口的海蝦, 重有龍蝦仔呀 !!!魚生壽司: 各有五六款, 三文魚, 吞拿魚, 八爪魚, 油甘魚, 鮑魚片, 重有辣螺肉, 中華沙律等等.沙律: 有著各式的沙律菜及沙律醬, 非常新鮮翠綠. 重有幾款用鵝肝做的頭盤, 鵝肝啫喱, 鵝肝沙律, 鵝肝醬多士等. 味道都唔錯的.熱食: 有鵝肝牛柳, 但只係鹅肝汁牛柳. 燒羊架, 魚柳, 燒西冷扒, 鹅肝意大利麵, 鹅肝菠菜卷. 有幾款真正印度式的咖哩, 重有d中式食品, 炒牛仔骨, 有時菜炒鴕鳥肉呀 等等. 味度亦都幾好, 食物都幾新鮮的. 但一提到中式燒味就唔太好了, 又咸又乾,可以唔食.甜品: 有中式糖水, 生果, 芝士蛋糕, 慕絲, 朱古力噴泉, 莫

甜品: 有中式糖水, 生果, 芝士蛋糕, 慕絲, 朱古力噴泉, 莫凡彼冰淇淋(Movenpick)等等. 種類都唔少的, 重好好味添.

自助餐重有每人一件鮮鵝肝多士添, 可惜的地方就係冇煎鵝肝食, 同埋雖然鵝肝食品種類多,但鵝肝的份量和成份較少, 希望可以改進一下. 但餐廳各待應及廚司都非常有禮, 笑容滿面, 今時今日值得一讚.

生日的客人重有一個精美的什果蛋糕送添, 真係好開心, 多謝曬. 有機會的話都會再黎食多次的.
2011-09-14
$263 (Dinner)
Celebration
Birthday