2012-10-28 207 views
和好姐妹慶祝生日,揀左銅鑼灣Hooray,貪佢outdoor舒服,果然沒有令我失望,一去到,第一個感覺都係high class,但價錢ok,下午茶$298 for two,但由於想食炸魚薯條,所以放棄high tea set,跟住諗住叫一個美國腸同炸魚薯條加兩杯latte,點知order時個waiter好好人,叫我地不如飲品加$10叫個cake,加一個炸魚薯條便夠了,不要加美國腸,個下我好愕然,可能見我地兩個女仔細細粒食唔晒,個下覺得佢好細心,真抵讚!個蛋糕細細件,加埋marcron,$10一件,真係唔知邊度可以食到? 味道好fresh! 正!都幾大份,真係岩岩好,仲食唔晒添,latte ok,無乜特別,但炸魚薯條真係好食,唔多炸粉,呢兩個鐘真係好快過,下次一定再黎! .

2012-10-25
$150 (Tea)
Celebration
Birthday