2023-05-24 96 views
朋友約咗我去太子食dinner💗,食得幾滿足,當中又嗌左個blackpink炸雞好靚好特別🤣🤣,中意blackpink嘅可以一試‼️✨ 炭燒澳洲安格斯肉眼炭燒嘅烤法可以令佢保持肉汁同口感,肉質非常嫩滑,口感豐富,加上炭燒嘅味道,好正啊🤣❤️❤️✨四色芝士士自家手打薄餅用自家手打嘅薄餅做為底,上面加上四種唔同嘅芝士,薄餅底脆口,芝士濃郁香滑,唔同種類嘅芝士互相融合,味道豐富👍🏻🤓✨芝士煙肉焗生蠔用煙肉同芝士焗烤嘅生蠔,幾鮮甜,芝士同煙肉嘅味道非常搭配,焗烤之後味道更加濃郁😋😋✨水牛城雞翼用特製嘅醬汁調味,口感酥脆,味道香辣可口🥹👍🏻✨BLACK PINK炸雞黑色炸雞再加粉紅色醬,炸雞皮脆肉嫩,外層嘅黑色麵糊令呢道菜睇起來非常有型,味道都幾正啊🖤🩷🖤🩷

✨ 炭燒澳洲安格斯肉眼

✨四色芝士士自家手打薄餅

✨芝士煙肉焗生蠔

✨水牛城雞翼

用特製嘅醬汁調味,口感酥脆,味道香辣可口🥹👍🏻

✨BLACK PINK炸雞