2008-01-01 14 views
同朋友食完一餐美味既意大利菜後, 想有個完美既boxing day dinner, 所以就行過黎天后搵糖水食, 見到甜姨姨,記得之前雜誌有介紹過wor~就試下啦~門口貼左好多藝人既相~應該都唔差得去邊卦….望住個menu有好多選擇, 款式都特別~自己要左個推介: 黑芝麻豆腐西米露$17. 佢係將舊豆腐整爛晒,加左黑芝麻撈埋後再加落西米露入面, 面頭仲有一球雪糕添~味道幾好,唔太甜, 有豆腐味, 亦有黑芝麻的香….濃杰岩岩好~友人分別要左芒果三重奏$20及熱芝麻糊$20.芒果三重奏入面有一磚芒果布甸加芒果肉同芒果乾,賣相唔差~不過我冇試到.熱芝麻糊唔差,都幾濃,唔係太甜,但係一碗芝麻糊收咁既價錢算係貴.舖頭好細,得兩張細枱, 坐得唔算舒服, 仲要係街邊開枱食. 但係都多人幫襯.如下次經過都可以再食既~
望住個menu有好多選擇, 款式都特別~
友人分別要左芒果三重奏$20及熱芝麻糊$20.

如下次經過都可以再食既~
已食了一啖的黑芝麻豆腐西米露!