2017-11-01 135 views
個日係尖沙咀行行下👧🏻話想飲嘢👦🏻就話去試下呢間Café😋又岩岩好3點幾😏就順便試埋每日限定供應嘅French toast❤-🔹French Toast $68👅:❤❤❤❤(滿分為5個❤)去到叫完餐佢連號碼都冇比我哋🤔等左陣我哋兩個都諗緊佢哋到底會唔會記得我哋叫左乜呢😂但最後呢個擔心係多餘嘅😂個toast黎到店員都有提醒小心個鐵板熱📛係有加分嘅❤❤講翻正題先😝😝個Toast睇落色澤金黃🤗食落外脆內軟中間好濕潤同軟滑令成個Toast唔會好乾身蛋味亦都好香濃🥚加埋蜂蜜🍯一齊食會多陣甜香我哋都比較中意加蜂蜜黎食🍯但其實食落都幾滯😂所以👨🏻係到問:點解店入面D女仔可以一個人食哂嘅😂😂-🔹Cappuccino $42👅 : ❤️❤️❤️(滿分為5個❤)外觀黎講奶同咖啡混合得好沒有多餘白色痕跡,線條乾淨可惜係表面太多泡泡當泡泡化開,核突程度滿分😱味道方面 酸味突出,口感一般如果同吐司配合 飽滯嘅感覺加強 🤢我覺得濃味嘅咖啡會夾啲但以一杯咖啡黎講係唔錯👍🏻-👍🏻整體評分:4.5/5好少會食到一間我哋兩個都十分之滿意嘅甜品😂十分推介大家都嘗試💕但要留意時間啦🕒因為佢係係下午3點開始限量發售所以想食都可能要預
個日係尖沙咀行行下
👧🏻話想飲嘢
👦🏻就話去試下呢間Café😋
又岩岩好3點幾😏
就順便試埋每日限定供應嘅French toast❤

🔹French Toast $68
👅:❤❤❤❤(滿分為5個❤)
去到叫完餐
我哋都比較中意加蜂蜜黎食🍯
但其實食落都幾滯😂
所以👨🏻係到問:點解店入面D女仔可以一個人食哂嘅😂😂

🔹Cappuccino $42
👅 : ❤️❤️❤️(滿分為5個❤)
外觀黎講奶同咖啡混合得好
沒有多餘白色痕跡,線條乾淨
可惜係表面太多泡泡
當泡泡化開,核突程度滿分😱
味道方面 酸味突出,口感一般
如果同吐司配合 飽滯嘅感覺加強 🤢
我覺得濃味嘅咖啡會夾啲