2018-11-27 148 views
今天食左個家鄉雞扒包早餐, 飲品就點左熱咖啡. 盛惠HKD26, 其實可以加HKD6配個香脆薯餅, 但因為唔係好肚餓, 所以無加到. 先黎睇睇個包, 當然就唔係 poster 咁鬼靚仔啦, 不過無所謂, 賣相只係其一, 好食先最重要. 一向KFC的雞扒都唔錯, 有底味, 加上芝士同沙律醬, 濕濕地好好入口, muffin 包香口而且唔算乾身, 讚!習慣左飲野唔落糖, 個人比較喜歡感受食物的基礎味道. 咖啡只加奶無甜味唔係個個都慣, 感覺上就係只有咖啡的甘味加上奶香. KFC 的咖啡都OK, 唔酸, 都幾甘香.

2018-11-21
$30 (Breakfast)